SNACKBAR "DE CASCADE"

SNACKBAR "DE CASCADE" lekker in de buurt en lekker voor thuis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 567 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar "De Cascade". Meer weten? Ontdek meer

28 jun 2022 om 10:32 Eten was heerlijk en nog goed heet en binnen de aangegeven tijd
21 jun 2022 om 14:38 Netjes op tijd en gebruikt aparte tassen voor koud en warm. Wel zo fijn
19 jun 2022 om 7:06 Bezorging perfect en bezorger keurig netjes en vriendelijk top.
18 jun 2022 om 19:45 Bestelling was erg snel waardoor alles nog goed warm was
17 jun 2022 om 13:15 heerlijk gegeten,top bezorging
11 jun 2022 om 10:50 In een woord, heerlijk!!!
5 jun 2022 om 11:47 Was dikke prima
4 jun 2022 om 19:32 Zoals altijd weer heerlijk,geniet er elke keer weer van!!
3 jun 2022 om 19:30 Het eten was prima maar het heeft dik 1,5 uur geduurd voor we het hadden. Om 5 uur besteld en om 20 voor 7 bezorgd……
1 jun 2022 om 19:18 De bestelling duurt één uur wij hebben de bestelling zelf gehaalt omdat veel te lang duurt en met een smoes komen dat ze zo druk hadden. Dus niet. Wij bestellen niet weer bij cascade, bezorging is niet snel genoeg en eigenaar was onbeschoft
27 mei 2022 om 9:07 We hebben om 19.45 besteld en moesten een uur wachten vond ik nog al lang voor dit tijdstip Eten was goed en lekker
7 mei 2022 om 19:46 Normaal erg goed eten, maar deze keer niet. Waren er ontzettend misselijk van... Na enig aandringen geld teruggekregen, dus goed opgelost!